Hami Mandıralı

HAMİ MANDIRALI

Tarihi 19 Mayıs 2013

Akılları fikirleri sadece kupada

Öncelikle Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutluyorum ve tebrik ediyorum. Sezon başı Fatih Terim, futboldaki şampiyonluk senaryosunu yazdı ve oyuncular da sahada görevlerini yaparak senaryoyu şampiyonlukla taçlandırdı. Dünkü maçta da Galatasaray, şampiyonluğun getirdiği rahatlıkla 90 dakika sahanın her yerinde etkili ve baskılı futbol oynayarak çok rahat bir galibiyet aldı. Ve kupayla beraber taraftarlarını ve camiasını mutlu ederken 1 yıllık emeğin de karşılığını aldı.

SADECE MORAL OLURDU
Trabzonspor ise kupa maçını düşünerek yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıktı. O kadro beklenilenin üzerine çıkamadı. Sadece kupa maçına hazırlık oldu. Kazanılsaydı da sadece kupa maçı için moral olacaktı. Ama, o da olmadı...
Hedeflere ulaşabilmek için iyi bir kadro yapısına sahip olmak lazım.
İnşallah Trabzonspor, kupayı alarak hem camiaya hem taraftarlara kendilerini affettirir.
Şimdiden gelecek sezonun planmasını yapıp, şampiyonluğa oynayabilecek bir Trabzonspor oluşturulması lazım. Çünkü bu kadroyla olmayacağı aşikar.

ÖRNEK ENSTANTANELER
Maç öncesi Türk Telekom Arena Stadı'nda sergilenen görüntüler ise görülmeye değerdi. Son dönemde futbolumuzda yaşananlar karşısında olması gerekenleri yaşadık maç öncesinde. Dostluk görüntüleri futbolun içinde yer alan bütün unsurların dikkatini çeker ve her sahada izleriz.