Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 16 Eylül 2018

Yeni golcü Pepe

BEŞİKTAŞ gerçekten sezon başından bu yana en iyi mücadele ettiği maçlardan birini oynadı dün. Malatyaspor önünde 10 kişi kalmasına rağmen maçı bırakmadı ve kazanmasını da bildi.
Burada tabii ki Malatyaspor'u da ortaya koyduğu mücadeleden ötürü tebrik etmek gerekiyor.
Yıllardır futbolun içerisindeyim, Pepe gibi çok iyi profesyonel futbolcu Türkiye'ye çok aç gelmiştir.

ALKIŞI HAK EDİYOR
Pepe çok iyi mücadele ediyor, defansta da harika kademelere giriyor, bununla da yetinmeyip golcülük vasfını gösterip skora katkı yapıyor ve alkışı hak ediyor. Artık bundan sonra Pepe'ye "Golcü Pepe" demek lazım. Medel, inanılmaz pres yapan, rakibi yıldıran bir futbolcu. Oynadığı futbolla adeta bana "Atom Karınca"yı hatırlatıyor. Şenol Güneş, hücumda Lens ve Quaresma'nın kanatları iyi kullanamadığını görünce Lens'i oyundan alıp Babel'i sahaya sürerek Beşiktaş'ın oyununa hareket getirdi. Kartal, Babel hamlesi ile orta sahayı ele geçirdi ve Hollandalı ikinci golü attı.
Yorulan Quaresma'nın yerine de Tolgay Arslan'ın girmesi doğru bir karardı. Yeni transfer Adem Ljajic kaliteli bir futbolcu olduğunu gösterdi.
Attığı paslar son derece şıktı. Bir de kalesinde 3 net gol pozisyonunu öneleyen Karius güven verdi. Maçın diğer bölümlerine bakıldığında Malatya'nın baskı kurduğu anlarda Gökhan, Pepe, Vida, Caner ve önlerindeki Medel oldukça iyi hamleler yaptı ve rakibe geçit vermedi.

Medel'in kırmızısı yanlıştı!
Hakem Halil Umut Meler'e de bir çift sözüm var; iyi hakemsin, ancak Fenerbahçe derbisini öncesi Kartal'ın en iyi oyuncusu Medel'e verdiğin kırmızı kart haksızdı. Meler, güzel bir maç yönetmiş olmasına rağmen Medel'e verdiği ikinci sarı kartla Beşiktaş'a ağır bir darbe vurdu. Böylesine kritik bir karar sonrası VAR'a gitmemesi de oldukça yanlıştı.


MAÇIN EN İYİSİ PEPE
Attığı golle maçı çeviren isimdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ HAKEM
Medel'e gösterdiği kırmızı yanlıştı.