Tarihi 4 Ağustos 2009

Yorulduğunu söyleyip beni bıraktı

* Merhaba Jale Ablacığım benim yaşım 15. Birisine feci şekilde aşık olmuştum. 1 yıl, 2 ay, 19 gün çıktık. Ama sonra o ayrılmak istediğini söyledi. Yorulduğunu söyledi. Aşktan yorulmuş. Beni sevmiyor muydu bilmiyorum. Bana çok uzağız derdi ve hep beni sevdiğini söylerdi. O Kütahya'daydı bense Muğla'da yaşıyordum. Onunla konuşurken tüm dertlerimi unuturdum Jale Abla. Ayrıldıktan sonra acısına dayanamayıp intihara teşebbüs ettim. Ölmeyi bile başaramadım.

ŞİMDİ BAŞKASI VAR
Sonra karşıma bir başkası çıktı. Çok hoş biri insan. Eski sevdiğimi unuturum diye düşündüm. Benden dört yaş büyük ve 6 aydır çıkıyoruz. Ama ne hissettiğimi tam olarak bilmiyorum. Eski sevgilimi unutamadım. Hala çok seviyorum diyebilirim. Daha önce kimseyi böyle sevmemiştim. Öylesine aşıktım ki onun için ölümü bile göze aldım. Şeytan diyor ki git aşkının peşinden. Son günlerde ailemle de sorunlarım var. Bazen kendi kendime güçlü biri olduğumu söylüyorum. Her şeyin üstesinden gelirim, yaparım, unuturum, başarırım diyorum. Bazense ölmek istiyorum. Kafam çok karışık. Ne yapacağımı bilmiyorum. Arkadaşlarım da sınıfta beni deli ediyorlar. Artık hayata, dünyaya katlanamıyorum. Sence ne yapmalıyım ablam? Bana biraz yardımcı olur musun. Şimdiden çok teşekkür ederim. Cevabını heyecanla bekliyorum.
Rumuz: Orijinal kız

Sevgili kızım, sıkıntılarını anlıyorum ama, sen bunları zaten hafifletmişsin. Zoru başarmışsın. Ben artık geçmişte yaşadığın bu aşkı kafandan silmeni öneriyorum. Bu intihar kelimeleri hiç yakışmayan cümleler. Aklın başında olduğunu söylüyorsun. Bir daha sakın yapma böyle şeyler! Bak hayat çok güzel, tekrar sevmeyi başarmışsın. Bence geri adın atma.
İleride seni seven ve senin de seveceğin bir birlikteliğin mutlaka olacak. Bu bana yazdıkların, ileride sana anı olarak kalacak. Bana bu konuda sonuna kadar güvenebilirsin. Zaten seni bırakıp giden sevgiline döktüğün bu gözyaşları fazla. Lütfen kendini bir an önce topla ve güçlü olmaya çalış. Bu hayat senin hayatın. Hayattaki tek hedefin aşk olmamalı. Mutlu yarınlar dilerim.
Sevgiler...