Tarihi 27 Ağustos 2009

Söylediğim yalanlar başıma dert oldu

Merhaba Jale Hanım, ben 21 yaşında hovarda bir gencim. Şimdiye kadar hayatı hep dolu dolu yaşadım. Fakat, hayat şimdi benden bunun acısını çıkartmaya başladı.
Çok yakın bir arkadaşımla kız tavlamaya çıkmıştım ve hayatımın aşkı Seden'le tanıştık. Onunla güzel anlar paylaştık. Ben onu gelip geçici bir birliktelik olarak gördüğüm için ona kendimi çok farklı tanıttım ve kızların hoşlanacağı pembe yalanlar sayesinde ona kendimi aşık ettim. Ettim ama ben de ona aşık oldum. Ama şimdi işin içinden çıkamıyorum. Söylediğim yalanların çaresizliği içindeyim. Gerçekler ortaya çıkmadan ondan ayrılmalı mıyım? Yoksa, gerçekleri ona anlatmalı mıyım? Jale Hanım yorumlarınız benim için çok önemli. Bana da akıl verirseniz çok mutlu olurum. Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür çok ederim.
Rumuz: Serkan

Sevgili okurum, her şeyden önce şunu bilmelisin ki, kızlar pembe bile olsa yalanlardan hiç hoşlanmaz. Sanırım ona geçici bir ilişki güzüyle baktın. Ama bu da hiç hoş değil. Şimdi zor durumdasın ama benim fikrime göre bundan kurtulman için artık yapman gerekeni yapmalısın. İçinden geçen tüm duyguları ve gerçekleri ona bir an önce anlat. Çünkü ona gerçekten aşık olmuşsun. Umarım seni anlayışla karşılar ama bunun çok da kolay olacağını sanma. Çünkü ilişkide güven her şeyden daha önemli. Şansın bol olsun...