Tarihi 22 Mayıs 2010

Birileri bana yardım etsin!

Jale Abla, ben kendine oldukça güvenen ve her istediğini elde eden hoş bir bayanım. Ama, çok mutsuzum. Nedenine gelince, babamın işlerinin bozulmasıyla benim de yaşamım değişti. Bu konuda babamın suçu yok belki ama, onunla çok kavga ediyorum. Sırf bu yüzden babam hastalandı.
Ben de iyi bir okula gidiyordum, bırakmak zorunda kaldım. Bir sevgilim var ama, o bile beni terk etmek üzere. Hayattan bıktım. Doğru yolu bulmam için desteğe ihtiyacım var. Rumuz: Kötü


Sevgili kardeşim, ne yazık ki hayatta yokuşlu yollar da var. Ama, senin pes etmemen gerekir. Siz bir ailesiniz ve kendi içinizde çok güçlü olmalısınız. Ayrıca, babana da haksızlık ediyorsun. Baban hayatta olduğu sürece mutlaka size destek olacaktır. Hem bu olayı senin dost ve düşmanını tanıman için bir fırsat olarak gör. Kendini çaresiz gibi hissetsen de aslında değilsin. Ailene destek ol ve saçma düşünceleri aklından çıkart. Herne olursa olsun aile olmak birbirine sıkıca bağlanmaktan geçer. Bunu unutma. Başka bir kızla çıksam her şeyi unutur muyum?

18 yaşında bir gencim. Bir sevdiğim vardı ve ailesi bizi birbirimizden kopardı. Ben de sonra iki hafta biriyle çıktım. O da onların akrabasıydı. Üstüme çok gelmeye başladılar. Çok mutsuzum.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Başka biriyle çıksam, unutur muyum? Rumuz: T. Sönmez

Sevgili kardeşim, ne aradığını ben anlayamadım. Gönlünü eğlendirmekse istediğin, elbet birilerini bulursun. Böyle kendini mutlu edemezsin. Şıp sevdilerini bir kenara bırakıp, düzgün ve sağlam birliktelikler kur. İlla sevgilini olmasına gerek yok. Yanlışlarınla ve doğrularınla birlikte tartış.
Ama, çizdiğin bu yol seni asla mutluluğa götürmez. Hayata karşı belirli bir strateji edinmelisin.