Jale UZ

JALE UZ

Tarihi 20 Nisan 2012

Beni yine buldu!

Ablacığım bir arkadaşımın dört yıl birlikte olduğu bir adam vardı. Arkadaşım bu adamdan başka bir gence kaçtı. Yerlerini bir tek ben biliyorum. Eski erkek arkadaşı beni sıkıştırıyor ve yerlerini söylemem için beni tehdit ediyor. Çok korkuyorum. Yerlerini söylersem cinayet çıkar. Telefonumu değiştirdim beni yine buldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Rumuz: Ürkek

Ortada hoş bir durum yok rahatsızlığını anlıyorum. Söylemek istemiyorsan söylemek zorunda değilsin. Yavaş yavaş mesafe koyar, telefonuna bakmazsın olur biter. Bundan sonra başını bu dertlere sokmana sebep olan bu arkadaşınla ilişkini kessen iyi edersin. Hadi kafana daha fazla takma ve yoluna devam et.

EŞİMİN ÇOCUĞU OLMUYOR
11 yıllık evliyim ve kocam yüzünden anne olamıyorum. Şimdi tedavi oluyoruz. Uzun zamandır Facebook'tan çocukluk aşkımla görüşüyorum. O benim kafamı karıştıyor. Yaşım geçiyor. Anne olmadan bu dünyadan göçmek istemiyorum. Evliyken başkasından çocuk sahibi olma fikri doğru değil ama bazen düşünmüyor değilim.

Yanlış yapmayacaksın! Hayatının geri kalanını daha büyük mutsuzluklarla doldurma. Evliliğini bitirmeden sakın böyle şeyler düşünme. Kocanı da anlamaya çalış. Anne olma arzunu anlıyorum ama hayat bu! Elindekilerle mutlu olmayı öğrenmelisin. Hayatta herkes her arzusuna kavuşamıyor.