Jale UZ

JALE UZ

Tarihi 24 Nisan 2012

Ben bakıyorum

Ablacığım, 27 yaşındayım. Varlıklı bir ailenin kızıyım. Bir aşkım var ve o çalışmıyor diye. 3 yıldır, her masrafını karşılıyorum. Ben bu durumdan rahatsız değilim ama arkadaşlarım ilişkide kullanıldığımı söylüyorlar. Sizce beni kullanıyor mu? (Serap)

Aşkın senin gözlerini kör etmiş! Birlikteliklerde kimin masraf yaptığı önemli değil haklısın ama bu söz birlikte bir yuva içinde olan evliler için geçerli. Üç yıldır erkek arkadaşına bakıyorsun. Böyle devam edersen, onun zaten hiçbir zaman bir iş bulmasını bekleme! Artık aç şu gözlerini!

EVLİ ERKEKLE BİRLİKTEYİM

Jale Hanım, ben eskiden çok mutsuz bir kadındım ama şimdi çok mutluyum! 8 yıldır bir sevgilim var. Evlilik karşıtı bir kadınım bu yüzden de evlenmedim! Şimdi yeğenimin öğretmeniyle birlikteyim. Bu kişi evli. Onunla birlikte olunca müthiş heyecan duyuyorum. Onun bana verdiği duyguyu sevgilim bana veremiyor! Onunla bir hayat istemiyorum. Bu kadarı bize yetiyor. Bu suç mudur? (Adı saklı)

Sevgili okurum sen de maalesef, yasakların verdiği heyecana kapılanlardasın! İkinizin de bir bağı olmasa, "Ne güzel, ne istiyorsan yaşa" derdim ama bu durumda yanlış yaptığından başka bir şey söyleyemem! Elinde kalanları kaybetmek istemiyorsan, mantığını çalıştırmanı tavsiye ederim! Yanlış yoldasın, lütfen geri