Jale UZ

JALE UZ

Tarihi 28 Nisan 2012

Beni süründürüyor

Ben kadın etkileme sanatıyla bütün kadınları şimdiye kadar baştan çıkartmış biriyim! Ama ablacığım bir kadın var ki, beni resmen süründürüyor! Her sabah asansörde bu kadınla karşılaşıyorum. Bırak açılmayı, tanışamıyorum bile! Hiç böyle olmamıştım. Bana neler oluyor? (Murat)
Sen aşık olmuşsun! Aşk zaten, yalnız yaşanan bir duygudur. Bu yüzden en başta buna bir karşılık bekleyip üzülmekten vazgeç. Onunla tanışmak için cesaretini toplayıp, güzel bir birlikteliğe başlayabilirsen, ne mutlu sana. Aşk bunu sana yaptıracaktır!

O GECE ŞOKE OLDUM!
Jale Hanım! 48 yaşındayım. Bakire olarak evlendim. Eşimin ilk gece homoseksüel olduğunu anladım. Birlikte olmak istemedi. O gece şok yaşadım. Benimle param için evlendiğini öğrendim. Şimdi mahkemeliğiz ama boşanmıyor. Ardından birçok ünlüyle birlikteliğini de öğrendim. Tehditler aldığım için bunları delil olarak sunamıyorum. Rumuz: Lanet
Sizi anlamadığımı sanmayın, hayatın içinde her şey var. Önemli olan bunlar karşısında dimdik ayakta durmak ve isyan etmemek. Siz de bunu yapın. Doğru bildiğinizi yaşamaya bakın ve yolunuza engel olmaya çalışanları önemseyerek fazla zaman kaybetmeyin. Bence iyi bir avukat tutun ve size yakışır vaziyette bu evlilikten bir an önce kurtulun. Hayat üzülmeye değmeyecek kadar kısa ve değerli.