MUZZAFFER KARTAL

MUZZAFFER KARTAL

Tarihi 16 Ekim 2009

Horoz mu Timsah mı?

Bu haftanın zor maçlarından biri de Denizlispor- Bursaspor arasında. Denizlispor en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Nurullah Sağlam'ın gelmesiyle biraz toparlandı. Bursaspor maçına tam kadro hazırlanan horozlar da Basiç sakat. Bursaspor'da ise gol silahı Sercan sakat. Ama timsahlarda gol atan oyuncu sayısı fazla. Bu haftaya kadar 15 golün sadece 2'sini Sercan attı. Bunun yanında Ömer, Volkan, Turgay ve Young'ta ikişer gol attılar. Öyleyse Bursaspor golcü sıkıntısı çekmeyecek.
Ege'nin horozları Bursaspor maçına fiziksel olduğu kadar beyinsel de hazırlık yapıyor. Çünkü sezon başından bu yana kendi sahasında maç kazanamayan Denizlispor'da psikolojide önemli. Bunun için olacak ki başkan Ali İpek hem biletlerde indirime gitti, hem de taraftara bu maçta takımın kendilerine çok daha fazla ihtiyacı olduğunu hatırlatan açıklamalar yaptı.
Denizlispor'un milli takımlarda bulunan oyuncularından Boşnak Berberoviç, Gineli Bangoura, Beninli Koffi ile Ümit Milli Takım kadrosunda bulunan kaleci Cenk ve Güray, Bursaspor maçından iki gün önce Denizli'ye dönerek takımla çalışacak.
Denizli Atatürk Stadı'ndaki maçta Nurullah Sağlam 3 puan alarak çıkışa geçmeyi planlarken, Ertuğrul Sağlam da yukarı sıralardan kopmamak için üç puanın peşinde olacak...
Kısacası Denizli'de iki "Sağlam"ın mücadelesi var. Bakalım hangisi kazançlı çıkacak!