ONUR KAYADOR

ONUR KAYADOR

Tarihi 29 Ocak 2010

Türkiye Kupası onur meselesi!

* F.Bahçe'nin transferi kapattığı açıklandı. Siz bu gelişmeyi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ben lig ortasında yapılan transferlere sıcak bakan birisi değilim. Böyle transferler her zaman risklidir. Takımın eksiği gediği varsa bunlar sezon başında düşünülüp planlanmalı. Ben açıkçası transferin kapatılması meselesini yadırgamıyorum. Fenerbahçe'nin kadrosu ciddi sakatlıklar yaşanmadığı sürece bu sezon için yeterlidir.

* Galatasaray flaş transferleri var. Sizce Galatasaray kadro olarak Fenerbahçe'nin önüne geçti mi?
Bu soruya net bir yanıt vermek için beklemek zorundayız. Çünkü Galatasaray bu transferleri şimdi yaptı. Yani ara dönemde. Bu dönemde hiçbir kulüp işe yarayan futbolcusunu kolay kolay göndermez. Ya formsuzdur, ya sorunludur ya da kadroya giremiyordur. Bir anda ortaya çıkan transferlere her zaman kuşkuyla bakmışımdır. Bekleyip göreceğiz.

* Kupada Fener'in rakibi Bursaspor oldu. Bu eşleşme için yorumunuz?
F.Bahçe'nin kurada kimin çıkacağına bakmaması gerek. 26 yıldır kazanılmayan bir kupa var. Türkiye Kupası'nı son kazanan kadroda ben de vardım. Bunun değişmesini istiyorum. Fenerbahçe bunu onur meselesi yapıp kupayı be sezon müzesine götürmelidir. Önemli olan budur. Yoksa kurada şu takım çıkmış, bu takım çıkmış bunun hiçbir önemi yok. Kupayı kazanmak için eninde sonunda zaten en güçlüsüyle de oynamak zorundasın.