Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 7 Eylül 2018

Hangi erkeklere güven olmaz?

Merhaba değerli arkadaşlar. Günümüz ilişkilerinin en büyük sorunu güvensizlik olmuş gördüğümüz gibi. Güven olayı soyut bir kavram olduğundan hangi insanlara güveneceğimizi de bilemeyebiliriz. Ancak davranış ve birkaç takibe göre güven vermeyen erkekleri anlamak kolay hale gelmiştir. Şimdi sizlere ilişkide güvensizlik yaratan, bir anda güven duvarını sarsan erkeklerden bahsedeceğiz.

ÇOK KONUŞAN ERKEKLER
"Çok laf yalansız olmaz" sözüyle girizgahta bulunmak istiyorum. Çok konuşan erkekler, yalan söylemeye ve konuşurken lafı evirip çevirmeye alışmış erkekler, hata yapmaktan korkmaz hale gelir.
Sebebi ise hatalarını kapatma, oldu bittiye getirme ve konuşkanlıkla gelen bir ikna kabiliyeti ile hata yapmaya daha çok meyillidir. Hal böyle olunca bu tarz erkekler karşı cinsten biri ile de kolayca iletişime geçeceğinden güven durumu biraz sıkıntıya düşüyor.
Konuşkan erkekler biraz daha güvensiz imajı yaratır maalesef.

BİR DEFA DA OLSA SEVDİĞİNİ ALDATMIŞ ERKEKLER
İhanet olayın içine girdiğinde geçmişte ne olursa olsun durum toparlansa dahi bir defa yapılan hatanın güvensizliği tüm geleceğe sekte vurmaktadır.
Geçmişinde bir defa da olsa aldatmış erkeklere güvenmek için bir süre düşünmek gerekiyor. Aldatma olayının da temeline inmek gerekiyor tabii ama erkekler çabuk hislerine yenik düştüğü için ikinci bir ihanet olmayacak diye bir garanti yoktur.

​SEVGİLİ LİSTESİ KABARIK ERKEKLER
"Eskiden yaşananlar eskide kaldı" derken gelecekte neler olabileceğine de bir bakmak lazım aslında. Daha önce birçok kişi ile ilişki yaşamış erkeğe birinden ayrılmak çok da zor gelmez. Geçmişi kalabalık erkekler ayrılıktan pek korkmazlar.