Tarihi 29 Nisan 2012

Cim-Bom'dan müthiş zafer

Sarı-kırmızılılar maça çok iyi başladı. İlk 5 dakikada Emre Çolak, Elmander ve Necati Ateş'le 3 pozisyon buldu. Galatasaray o kadar iyi başladı ki, Bordo-Mavili takım üstüste pas bile yapamadı. 8.dakikada Trabzonspor, Celustka ve Halil Altıntop ile buldukları fırsatlar ile oyunu dengeledi. Futbolseverler için maç çok zevkli geçmeye başladı.
Cim-Bom'da defanstan sonraki 2. topların hepsini Selçuk İnan aldı.
İlk yarıya damgasını vuran adam hiç tartışmasız ilk golün sahibi Selçuk İnan'dı. 2. golün asistini de Necati'ye yaptıran yine Selçuk İnan'dı.

DÖRT DÖRTLÜK FUTBOL!
İlk 20-25 dakikadaki 2-0'lık net skor Sarı-Kırmızılı Aslanlar için mükemmel bir sonuçtu. 2-0'dan sonra Aslan Cim-Bom topu elinde tutup, boşluk buldukça pozisyon bulmaya çalıştı. Bu stratejiyi iyi değerlendirip 42.dakikada ilk yarının 2 kahramanlarından Necati'yle skoru 3-0'a getirdi. 2.yarıda Trabzonspor maçı bırakmadı. İlk yarının skorunun belirlenmesinde sadece Galatasaray'ın güzel ve iyi oyunu değil, Bordo-Mavililer'in şanssızlığı da etkili oldu. Colman'la elde edilen gol, 4. golün gelmesiyle birlikte Trabzonspor'un skoru yakalama hevesi bitmeye başladı. Sonuç olarak G.Saray çok zor bir deplasmanda 3 puanla döndü.