Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 13 Mayıs 2022

Sevdiğini nasıl anlarım?

SELDA abla ilk kez birini seviyorum. O da duygularıma karşılık veriyor. Fakat kız arkadaşım inanmıyor, "Seni kullanacak" diyor.
Aslında o da çok beğeniyordu ama sevgilim beni seçti. Gerçekten aşıksa nasıl anlarım?
Rumuz; Baharda

AŞKIN GENEL KURALLARI
S.U. CEVAP; Aslında şöyle sıralayabiliriz; Önce sevgilin sana kendini iyi hissettirir. Derdini ise "Boş ver yaa" diyerek geçiştirmez, yarısını omuzlar. Onun yanında huzur duyarsın.
Gelecek hayatından söz ederken seni de bu hayallere katar. "Seni seviyorum" sözcükleri ağzından durup dururken çıkar. Çok insanla paylaşmadığı geçmiş olaylarını sana samimiyetle anlatır. Kalabalıkta biriyle ciddi konuşurken bile gözleri sana takılır. Uzak kaldığında özlediğini samimiyetle ifade eder. Yaptığın kötü esprilere güler. Saçmalasan bile seni dikkatle dinler. Yapacağı herhangi bir şey için senden görüş alır... Şimdi de olumsuz tarafından bakalım; Yemek yediğinizde, birlikte hoşluk yaşadığınızda yanındayken, hastalığında da koşup gelmiyorsa... Soğukta incecik kıyafetle uyuyakaldığında üzerine bir şey örtmüyorsa...
"Kendimize ait vakitlerimiz olmalı şekerim" deyip dört gün ortadan yok oluyorsa...
Kısaca bu adam kapında yatmıyorsa... bırak gitsin.
Nereden biliyorum; 20'li yaşlarımda Haluk isimli bir aşkım vardı, Feneryolu'nda evimizin karşı sokağında araba içinde sabaha kadar beklerdi. Ve üç yıl bizim oralarda hiçbir eve hırsız giremedi. Rahmet istedi canımın içi.