SİNAN VARDAR

SİNAN VARDAR

Tarihi 14 Ocak 2010

Beşiktaş yine düzlüğe çıkar

* Beşiktaş, Antalya'daki turnuvada çok iyi bir görüntü vermesine rağmen Kasımpaşa maçında döküldü. Sizce en önemli neden ne?
Bu durum beni de çok şaşırttı. Kaleci Ramazan ilk resmi maçında iyi bir görüntü vermedi. Yan toplardaki zaafını süratle gidermesi gerekir. Ferrari'nin yokluğunda Sivok'un neden kulübeye çekildiğini de anlamadım. Ayrıca bu maçta İsmail'in oynatılmaması da hataydı. Nihat'ın hazırlık maçlarındaki iyi görüntüsünü Kasımpaşa önünde görememek de beni üzdü. Bu maçta tek sevindirici husus Necip'i kazanmak oldu. Bu oyuncunun iyi bir kumaş olduğu her halinden belli. Top ona fazlasıyla yakışıyor. Denizli bu çocukta ısrar ederse Beşiktaş için çok büyük bir kazanç olur.

* Beşiktaş sizce kupa şokunu atlatır mı yoksa bu yenilgi lige yansır mı?
Beşiktaş'ın başında Mustafa Denizli gibi önemli bir hoca var. Sadece taktik vermiyor. Aynı zamanda bir psikolog gibi davranıyor. Kısa zamanda yaraları sararak bu şokun atlatılmasını sağlar. Kasımpaşa yenilgisinden eğer ders alınırsa bu mağlubiyet ilersi için bir yatırım bile olabilir. Çünkü hatalar görülür ve bunlar asgariye indirilir. Evet sonuç üzücü ama panik yapmaya gerek yok. Beşiktaş ne badireler atlattı bunu da mutlaka atlatır.