Vedat İnceefe

VEDAT İNCEEFE

Tarihi 6 Mayıs 2013

Muhteşem bir zafer gecesi

Geri sayımın başladığı son 3 haftada Galatasaray'ın dün şampiyonluğunu resmiyete dökecek olması taraftarı maç öncesi heyecanlandırıyordu. Galatasaray'ın başarısında aslında pek de tesadüf ve geçici başarı olmadığını görebiliyoruz. İki sene önce Ünal Aysal, başkanlığa seçildiğinde Galatasaray'ı Avrupa'nın sayılı takımları arasına sokacağını söylemişti. Başkan olduğu anda ilk hamlesi teknik direktörlükteki en büyük markası işin ehli Fatih Terim'i takımın başına getirmesiydi.
Ekonomik olarak sıkıntısı olan G.Saray'ı dar boğazdan çıkararak kurumsal bir kimlik kazandıran Aysal'ın en önemli özelliği her işi, işin ehline vermesiydi.

BÜYÜK BİR EMEK VAR
Bunlara sadece liderlik yaptı.
Yapmış olduğu transferlerle kombine satışlarıyla ekonomiyi üst seviyeye çekti. Birlik beraberlik ve başarıyla taçlandırıldı. Bunda emeği geçen büyükten küçüğe herkesi tebrik ederim. Maça gelecek olursak, muhteşem gecede Galatasaray, Sivasspor'u 4-2 yenerek zaferini tescillemiş oldu. Benim için ayrıca özel bir geceydi. Efsane ödülünü bu gecede almış olduğum için mutluyum.
Fatih Terim ve öğrencilerini tekrar tebrik ediyorum. Uzun bir sezonda almış oldukları şampiyonluk kupası büyük bir emeğin karşılığıdır.