SELÇUK YULA

SELÇUK YULA

Tarihi 15 Nisan 2013

3 kulvarda da yola devam!

Türkiye'de her hafta iki maç oynayan Fenerbahçe'nin dün akşam yine galibiyetle ayrılması gerçekten alkışlanacak bir durum. Artık bu saaten sonra iyi futbol kötü futbol diye tartışmanın gereği yok. Bu çocuklara saygı duymak gerek. Fenerbahçe takımı, ligde 4 puan önde olmasına rağmen sürekli adalet arayışında olan Galatasaray'ın sadece 4 puan gerisinde ve kupada çarşamba günü Eskişehir'le yarı final oynayacak. Burada daha neyi tartışacağız. Türkiye Ligi'nin tarihinde ilk defa 70 maç oynayan bir takımla karşı karşıyayız.

ES-ES'İ KUTLUYORUM
Eskişehirspor gerçekten şu maça çok bilenmiş ve galip gelmek için çıkmış. Özellikle ilk 45 dakikada skor 4-0 bile olabilirdi. 2 direkten dönen top ve Volkan'ın 2 kurtarışı olmasa ne olurdu bilemem. Fenerbahçe her zamanki gibi topu ayakta tutup sabırlı oynayıp pozisyon bulmayı denedi ama Cristian'ın iyi gününde olmaması bunu engelledi.
Çünkü Aykut Kocaman'ın sisteminde önde oynayan futbolunun büyük önemi var. Herkes kötü oynayan Cristian çıksın, Salih girsin diye beklerken Cristian hem kendi hazırladığı hem attığı öyle güzel bir gol buldu ki heralde Kocaman da o dakikadan sonra bu değişiklikten vazgeçti. Ama onunla Selçuk'u değiştirmesi heralde 1-0'ı korumaya yönelikti. Eskişehir'i kutluyorum. Kamaranla Alper'le futbol resitali sundular. Ama galip gelen F.Bahçe oldu.


ÇARŞAMBA DA MÜTHİŞ MAÇ OLUR
Çarşamba günü bu maçın Eskişehir'de rövanşı olacak.
Fenerbahçe, deplasmanda Eskişehirspor ile kupada karşılaşacak.
İnşalah o maç da dostluk içinde geçer bazılarına inat! Çünkü Türkiye'de 4 puan önde olan takımın adalet istiyoruz diye Ferderasyona yürüdüğü günlerden geçiyoruz.
Allah yolumuzu açık etsin.

BİR SEZONDA REKOR MAÇ SAYISI
Fenerbahçe takımı maç yoğunluğuyla uğraşıyor. Her perşembe-pazar maç oynuyor bu takım. Pazar lig maçı, çarşamba Türkiye Kupası... Ardından yine haftasonu lig, sonra yine Avrupa Ligi yarı final maçı... Bu kadar mücadele eden futbolculara birşey demem mümkün değil. Alper Potuk ise G.Saray ile anlaşmış, hayırlı olsun!