SELÇUK YULA

SELÇUK YULA

Tarihi 22 Nisan 2013

Avrupa'ya dönülmeli

F.Bahçe'nin rakiplerinin en azından taktik açıdan işleri çok kolay. Haftalardır 1 gün önce oynayan Galatasaray kazandıkça 7 puan geriye düşen Fenerbahçe'nin 3 puandan başka alternatifi kalmıyor. O yüzden riskleri de göze alıp saldırması gerekiyor. Taktiği dünden belli olan F.Bahçe'ye karşı kendi sahanda bol adamla kapanıp kontratak oynayacaksın.
O yüzden Fenerbahçe rakiplerine çok pozisyon veriyor. Gerçi dün öyle olmadı. Maça iyi başlayan ve de çok pozisyon bulan Fenerbahçe olmasına karşın kaleye gelen 2 top gol oldu. Antrenman eksiği olan Sow'un ilk 11'de olmaması belki normaldi ama erken gelen golden sonra maça monte edilmesi gerekirdi.

BASİT GOLLER...
Skor 2-0'a geldikten sonra Fenerbahçe, ikinci 45 dakikada şampiyonluğa mendil sallayacaktı ya da bir direnişle büyük bir dönüşe imza atacaktı. Elbette zor olan gerçekleşmedi ve Fenerbahçe şampiyonluk umutlarını Ankara'da bıraktı. Sarı-Lacivertliler, çok kötü oynamadı.
Ama, basit goller yiyip basit golleri atamadı. Artık yapacak bir şey yok. Fenerbahçe bir an önce toparlanıp perşembe günü Avrupa Ligi'nde Benfica ile yapacağı maça odaklanmalı.