SELÇUK YULA

SELÇUK YULA

Tarihi 3 Mayıs 2013

Çok yazık oldu!

Yapacak birşey yok yazık oldu.
Elindeki kadroyla sezon başından beri her hafta ikişer maç yapıp bir yerlere gelmeye çalışıyorsun ama en önemli maçında en önemli adamların olmayınca bir yerde tıkanıyorsun.
Meireles, M.Topal ve Webo'nun yokluğundan sonra saha içinde Gökhan'ın da sakatlığı işin tuzu biberi oldu.

GOLÜ ERKEN YEDİK!
Elbette Fenerbahçe'den Lizbon'da Benfica'yı ezip geçecek bir oyun şekli beklemiyordum. Ama golü çok erken yedik. Buna rağmen Kuyt'ın penaltısı ile beraberliği sağladık. Hiç olmazsa içeri 1-1 ile gitmiş olsaydık belki de finale çıkan biz olurduk. Evet rakibimiz baskılı oynadı, bol pozisyon buldu ancak yediğimiz goller anormal hatalarla oldu. Üzüldüğüm nokta bu. Rakip kaleye gitmemiz gerekip topu oralarda tutup oyalamamızın lazım olduğu dakikalarda Gökhan'ın sakatlığında Mehmet Topuz sağ kanada geçip Stoch oyuna alınabilirdi ama bu değişiklik üçüncü golden sonra oldu. Orda da Yobo çıktı Bekir stopere geçti. yani gereksiz bir zaman ve adam kaybı oldu.

İYİYDİLER!
Ne olursa olsun dün Benfica bizden daha iyi oynayıp finali hakeden taraf oldu. İlk maçta onların eksiği çoktu. Bizim kaçırdığımız penaltı ve direkten dönen toplar farkı yakalamamıza engel oldu.

* * *
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER!
Bu maçta şu iyi bu kötü oynadı diye teknik analizlere girmek istemiyorum. Biliyorum ki herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. Hepsini tebrik ediyorum. İnşallah gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi maçlar oynayacaklar. Fenerbahçe'nin tüm birimlerini kutluyorum. Seneye çok daha güzel olacaktır.

* * *
LİZBON DEĞİL KADIKÖY!
Binlerce Fenerbahçe taraftarı Portekiz'e akın etti. Lizbon sokaklarını Sarı- Laciveretle donattılar. Hiçbir olayın çıkmaması da günün güzellikleriydi. Hele tribünlerde Benficalı taraftar arasındaki bayraklı Fenerbahçeli taraftarları görünce darısı bizim tribünlere dedim. Taraftarlar da Avrupa Ligi yolunda görevlerini eksiksiz yaptılar.