Milletin ekmeğine göz diken CHP'li isimden skandal talimat!

Geçtiğimiz günlerde dolardaki artışı bahane eden Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı CHP'li Murat Kavuncu "Ekmek acilen 2 lira olmalı" açıklamasıyla gündeme gelmeye çalışmıştı. CHP’li Kavuncu şimdi de simit, açma ve poğaçaya zam getirilmesi için kendisine bağlı fırınlara talimat verdi.

Giriş Tarihi 19 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 19 Eylül 2018, 14:25
Milletin ekmeğine göz diken CHP’li isimden skandal talimat!

İÇİNDEKİLER

Milletin ekmeğine göz diken CHP'li Murat Kavuncu istediğini alamayınca kendine bağlı fırınlara skandal talimat verdi. Kavuncu, simit, açma ve poğaçaya zam getirilmesini istedi.

FIRSATÇI KAVUNCU'YA TOKAT GİBİ CEVAP!
Dolardaki yükselişi fırsat bilerek gıda fiyatları üzerinde manipülasyon yapan fırsatçılar bir bir deşifre olmaya devam ediyor. Dolardaki artışı bahane ederek un çuvalının fiyatının 175 liraya yükseldiğini iddia eden Ekmek Üreticileri Federasyonu Başkanı Murat Kavuncu "Ekmek acilen 2 lira olmalı" açıklamasıyla gündeme gelmeye çalıştı. Murat Kavuncu'nun ekmek ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap gecikmedi. Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Başkanı Günhan Ulusoy Kavuncu'nun skandal açıklamasından sonra "Yarın 1 milyondan fazla çuval unu 95 liradan isteyene teslim ederiz" diyerek fırsatçıların hevesini kursağında bıraktı.



CHP'Lİ GÜRSEL TEKİN'İN ARKADAŞI
Ekmek spekülasyonuyla istediğini alamayan Murat Kavuncu kendisine bağlı fırınlara simit, açma ve poğaçaya zam getirilmesi için talimat verdi. Aynı zamanda Kavuncu'nun CHP'li Gürsel Tekin ile arkadaş olduğu biliniyor.