Müge Anlı canlı yayınında kan donduran iddialar! 14 çocuk babası Kerem Durur'a ne oldu?

Müge Anlı canlı yayınında son dakika bilgileri peş peşe geliyor. Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (24 Kasım 2020 Salı) neler oluyor? 49 yaşındaki 7 çocuk babası ve 14 çocuk babası olan Kerem Durur'un şüpheli kaybı, Sakarya'da kaybolan iki kız arkadaşın akıbeti ve 33 yaşındaki iki çocuk annesi Perihan'ın esrarengiz kayboluş hikayesi konuları yer alıyor. Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 24 Kasım 2020, 10:14 Güncelleme 24 Kasım 2020, 12:49
Müge Anlı canlı yayınında kan donduran iddialar! 14 çocuk babası Kerem Durur’a ne oldu?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı Atv canlı yayınında yine birbirinden ilginç konularla izleyicisiyle buluşuyor. Hayatın içinden konuları canlı yayında çözüme kavuşturan Müge Anlı'da bugün neler oluyor? Kerem Durur'un şüpheli kaybı! 14 çocuk babası adam nasıl kayboldu? 74 yaşındaki Kerem Durur'a ne oldu?

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

2 ayrı eşten 14 çocuk, inanılmaz iddialar, ağır suçlamalar... "Ayağına zincir vuracağım, geceleri çıkıp gidiyor" iddiası kan donduruyor! Antalya'da kaybolan ve 2016'dan bu yana haber alınamayan 74 yaşındaki Kerem Durur'a ne oldu?

49 yaşındaki Kadir Sarı'ya ne oldu? Şüpheli kayıp sonrası şok iddialar, ağır suçlamalar, 7 kız babası adama ne oldu?

17 ve 18 yaşındaki iki arkadaş Sakarya'da kayboldu. Seda ve Şevval'in kaybıyla ilgili sıcak gelişme!