Demir FEYİZOĞLU

DEMİR FEYİZOĞLU

Tarihi 3 Kasım 2015

Klasikler Cumhuriyet için koştu

Klasik Otomobiller Kulübü'nün geleneksel Cumhuriyet Rallisi, Çanakkale Savaşları'nın 100. Yıl dönümünde İstanbul'dan start alarak 2 günde toplam 750 kilometrelik parkurda 9 özel etapta yarıştılar. Yaklaşık 40 klasik otomobilin katılımı ile gerçekleştirilen yarış çekişmeli geçti. Gelibolu Yarımadası ve Şehitler Abidesi'ne ikinci gün ulaşan ekipleri büyük bir kalabalık coşku ile karşıladı. Dereceye giren rallicilere ödülleri verildi...

İŞTE YARIŞLARDA ALINAN SONUÇLAR
Kategori E-F : Elif Şakar- Murat Şakar- KATE GORİ G-H : Sinan Evman- Duygu Gündoğdu, HANDİKAP D-E : İ.Hakkı Yıldız- Burcu Acartürk Yıldız, Handikap F : Mustafa Çelenk- Sevgi Çelenk, HANDİKAP G-H : Cüneyt Güller_ Nazlı Güller, Sondan İkinci: Haydar Demil-Derya Demil, Herşeye Rağmen: Semavi Aşık- Güzin Aşık, TAKIM KUPASI: Sinan Erdem- Duygu Gündoğdu. Genel Klasman'da Elif Şakar- Murat Şakar ve Handikap Genel'de de İsmil Hakkı Yıldız- Burcu Acartürk Yıldız ilk sırada yer alıyor.

TOSFED'E İLK ADAY ÜMİT ÜLKÜ
5 Aralık'ta gerçekleştirilecek Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) başkanlığı için ilk aday Ümit Ülkü oldu. Genel Kurul'a kadar aday sayısının artacağı belirtiliyor.

SPRİNT RALLİ NEFES KESTİ
İstanbul, İzmir, Bursa ve Kocaeli'nden 19 sporcunun katıldığı rallide Hakan Ertarman- Emrah Ali Başo birinciliği kazanırken, Rasim Saygın-Nevzat Kara ikinci oldu. Kategori 1'de Burak Başlık, K2'de Uygar Birgili, K3'te Hakan Ertarman ve K5'te de Rasim Saygın kazanan isimler oldu.

BESLER ŞANSSIZDI!
Milli Karting sporcumuz Berkay Besler, İtalya'da yapılan Rotax İnternational Open yarışında, farklı kıtalardan 16 ülkenin en iyi 33 pilotu ile yaptığı mücadelede büyük bir başarı kazanmış iken, finalin son etabında gerçekleşen kaza nedeniyle, finişe ancak 23. sırada ulaşabildi.