Tarihi 29 Ocak 2010

Canım Ailem can yaktı

Hayatım boyunca ne ailemden birinin ne de bir tanıdığımın şans oyunlarında yüzü gülmedi. O kadar ki, hep 'bize mi çıkacak' diye düşünürüm oynarken. Ancak Çarşamba akşamı Canım Ailem'i izlerken sanki dizi oyuncularına değil de yakın bir dostuma çıkmış gibi sevinmiştim. Tabii ki sevincim yine kursağımda kaldı. 500 bin TL değil de 5 bin TL kazanan Samim ve ailesi, 'sürünmeye devam' dedi. Bir de 'Yaprak Dökümü'ne rakip olan dizide nedense neşenin dozu her geçen dakika düşerken, hüzün arttı. O kadar ki, dizide ilk defa bir karakter ölümle burun buruna geldi. Ali, otomobilin altında kalınca çığlıklar ve gözyaşı birbirini takip etti.
Allah'tan 'Ali ölecek mi?' endişesiyle balyoz yemişe dönen biz Canım Ailem fanatiklerinin endişesi uzun sürmedi. Seyhan'ın 'Ali beni bırakma' feryadıyla sonlanan bölümün hemen ardından gelecek haftanın tanıtımı girdi. Ve Ali'nin gayet sağlıklı olduğunu gördük.
Bu arada Canım Ailem, Yaprak Dökümü'nün karşısında özellikle 'Total' izleyicide epey bir zorlandı. Hem total hem de AB yine hüznü ve kederi tercih etti. Bakalım önümüzdeki hafta neler olacak? Atv'nin bu diziyi reytinge feda edeceğini sanmıyorum.