SİNAN VARDAR

SİNAN VARDAR

Tarihi 21 Ocak 2010

Belediye maçı dönüm maçı

* Takımın içinde bulunduğu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Beşiktaş, sezonun ilk yarısında yakaladığı 8 maçlık çıkış periyodunun ardından son 7 resmi maçında kayıpları oynadı desek abartmış olmayız. Ama, bu takıma olan inancımı hala kaybetmiş değilim. Özellikle, Nihat, Tabata ve Holosko'nun takıma tam potansiyelle dönüp büyük katkı yapacaklarını sanıyorum. Ligde hafta sonu oynanacak Belediye maçıyla birlikte Siyah-Beyazlılar'ın yeniden çıkışa geçeceğine inanıyorum. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kadar şampiyonluk iddiasını hala sürdürmektedir.

* Mustafa Denizli'nin oyuncuları hedef alan açıklamaları vardı...
Mustafa Denizli, bu ligin en tecrübeli isimlerinden biri. Ve oyuncularını motive etmek açısından bir numaralı isimdir. Bunu da zaten geçen sezon kazandığı çifte kupayla sergilemiştir. Verdiği demeçte de mutlaka oyuncularına göz dağı vermiştir. Onların motivasyonunu artırmak için yapmıştır. Denizli yönetimindeki Beşiktaş, yine bu ligin en önemli favorilerinden biridir.

* Sahadaki başarısızlık kongreye yansır mı?
Beşiktaş kongrelerinde sağduyu hakimdir. Kongre üyeleri geçtiğimiz sezon iki kupa alan, bu sene de şampiyonlukta iddialı olan Başkan Yıldırım Demirören'e ve yönetimine bir şans daha vereceklerdir. Bu arada Murat Aksu'yu da tebrik etmek lazım. Kimse aday olmazken çıktı, "Ben varım" dedi. Ancak, Yıldırım Demirören'in kongreden başkan çıkacağını düşünüyorum.