TIMELINE

11 Nisan 2024
"İran hava sahasını kapattı" iddiası
İran ve İsrail arasında gerilim yükselmeye devam ediyor. Amerikan basını, İran ve destekçilerinin İsrail'e yönelik füze saldırısı düzenleyebileceğini iddia etti. İstihbarat kaynaklarına dayandırılan haberde, saldırının "her an" gerçekleşebileceği öne sürüldü. Şeytanın avukatı ABD ise İsrail'e 'sarsılmaz' destek verdiğini ilan etti. ABD Başkanı Joe Biden ülkesinin İran'a karşı İsrail'i koruyacağını söyledi. Biden, "İran ve destekçilerinden gelen bu tehditlere karşı İsrail'in güvenliğine olan bağlılığımız sarsılmazdır" dedi. YPG elebaşlarının yanında görmeye alışık olduğumuz CENTCOM komutanı Kurilla ise terör devleti İsrail'e ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu. İran - İsrail hattındaki it dalaşı hava ulaşımını da etkiledi. Alman hava yolu şirketi Tahran uçuşlarını güvenlik nedeniyle durdurdu.
10 Nisan 2024
Askerlik fotoğraflarına bakın!
Oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. 21 Ekim 2020'de ilk kızları Lalin'i kucağına alan gözde çift, mutlu evlilikleriyle takdir ediliyor. Türkiye'nin en yakışıklı yeni dönem jönlerinden olan ve şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapan Kenan İmirzalıoğlu her zaman dikkatleri üzerine çekiyor. Son zamanlarda ortaya çıkan İmirzalıoğlu'nun askerlik yıllarına ait fotoğrafları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun askerlik fotoğrafları...
10 Nisan 2024
Şampiyonlar Ligi nefes kesti
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları nefes kesti. Barcelona zorlu PSG deplasmanından avantajlı çıktı. Atletico Madrid ise Alman ekibii Borussia Dortmund'u kendi evinde 2-1 mağlup etti. İşte gecenin maçlarında yaşananlar...
10 Nisan 2024
Oyuncunun ismi silindi! İnci Taneleri'nde deli divane edecek veda; Yeni isim kadroya geçti
Son zamanlarda "İnci Taneleri" dizisi hakkında ortaya atılan şok iddialar, dizi tutkunlarını derinden sarstı. İddialara göre, dizinin sevilen başrol oyuncuları diziden ayrılmayı düşünüyor. Bu haber, dizinin hayranları arasında büyük bir üzüntü ve merak uyandırdı.
10 Nisan 2024
Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi devreye girdi!
Fenerbahçeli Cengiz Ünder'le yaşadığı aşkla çok konuşulan Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor 2024'te Yunus Emre ile yakınlaşması olay olmuştu. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırmıştı. Bu uyarının ardından tepki çeken Aleyna adada sinir krizi dahi geçirmişti. İki tarafın aileleri arasında gerilim yüksekken bugün bir yeni uyarı daha geldi. Bayram nedeniyle tüm yarışmacılar aileleriyle WhatsApp üzerinden iletişim kurdu. Aleyna, annesinin yazdığı mesajı görünce yüz ifadesi herkesi şoke etti. İşte annesinin o mesajı...
10 Nisan 2024
2024 YKS sınav giriş belgeleri! Sınav yeri, bina, sınav salonu sorgula!
Üniversite hayali kuran yüz binlerce gencin heyecanla beklediği 2024-YKS için geri sayım başladı. Sınava hazırlanan adaylar, sınav tarihi kadar sınav giriş yerlerini de merak ediyor. Peki, YKS sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak?
10 Nisan 2024
Bayram etkinliğini kana buladılar
ABD’nin Pensilvanya eyaletinde Ramazan Bayramı etkinliği sırasında düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişi yaralandı. ABD basınında yer alan haberlerde, olayla ilgili çok sayıda kişinin gözaltına alındığı ve çok sayıda silahın ele geçirildiği ifade edildi.
10 Nisan 2024
Ronaldo'dan bayram mesajı
Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ronaldo, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Bu özel günde hepinize neşe, huzur ve mutluluk diliyorum" dedi.
10 Nisan 2024
Mini EYT paketiyle 10 yılda emeklilik!
Günümüzde, emeklilik artık daha erişilebilir ve esnek hale geliyor. Uzun yıllar boyunca çalışan bireyler için emeklilik, uzun bir ödül gibi görünüyor. Ancak, yeni düzenlemeler sayesinde bu hedefe daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmak mümkün hale geliyor.
10 Nisan 2024
MEB'den gece vakti karar!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye genelinde eğitimde önemli bir değişikliği duyurarak o tarihler arasında ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki derslerin bir hafta boyunca işlenmeyeceğini açıkladı. Peki, ne zaman uygulama hayata geçecek? İşte konu hakkında merak edilenler...