TIMELINE

14 Nisan 2024
Büyük araçlara giriş yasağı
Bayram tatili bugün sona eriyor. İstanbul ve Ankara’da dönüşlerde trafik yoğunluğunun azaltılması için İçişleri Bakanlığı’nın tedbirleri kapsamında saat 05.00 itibarıyla kamyon, tır, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların şehre girişleri durduruldu.
14 Nisan 2024
Bursa'da zincirleme kaza: 4 yaralı
Son dakika haberleri... Bursa'nın İnegöl ilçesinde üç otomobilin karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.
14 Nisan 2024
Bayraklarla sokağa indiler
İran devlet televizyonu, İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA operasyonunun başladığını duyurdu. Saldırı sonrası Tahran'da birçok kişi Filistin ve İran bayraklarıyla meydanlara çıktı. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran'ın İsrail'e yönelik hava saldırılarını kınadı, bölgede saldırganlığın derhal son bulması ve tüm taraflara sükunet çağrısında bulundu.
13 Nisan 2024
THY uçağı kalkış sonrası geri döndü
Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus Havayollarının, İran ve İsrail arasındaki gerilim ve komşu ülkelerin hava sahasını kapatması nedeniyle bu gece ve yarın İran, Ürdün, Irak ve Lübnan'a yapacağı seferler iptal edildi.
13 Nisan 2024
Yeni imajı Hintlilere benzetildi!
Bir döneme damga vuran Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi ve Deniz Seki'nin jüri olduğu Popstar yarışmasında adını duyuran Bayhan Gürhan, uzun bir süredir ekranlardan uzaktı."Seninle Olmak Varya" şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Bayhan'ı görenler gözlerine inanamadı. Uzun bir süredir ekranlarda yer almayan Popstar Bayhan İngilizce şarkısına çektiği kliple ortaya çıktı. Ancak Bayhan'ın yeni imajını görenler gözleine inanamadı. İşte son hali Hintlilere benzetilen Bayhan...
13 Nisan 2024
Yunus Emre diskalifiye mi oldu?
Survivor All Star'ın 84. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla yer yerinden oynadı. Hakan Hatipoğlu'nun elendiği son eleme gecesinin ardından yeni bölüm fragmanında Yunus Emre ve Ogeday'ın yumruk yumruğa kavgası damga vurdu. Sevilen yarışmada konsey anı merakla beklenirken şimdiden 'Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu, elenecek mi' gibi sorular araştırma konusu oldu. Geçtiğimiz haftalarda Yunus Emre'ye sinirlenen Acun Ilıcalı'nın "Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Senin iflah olma şansın sıfır, senin düzelme şansın sıfır. Biz de bu belayı çekmek zorundayız zannediyorsun değil mi?" sözleri diskalifiye ihtimallerini de arttırdı.
13 Nisan 2024
İnsan üstü bir gayret!
Milli Savunma Bakanlığı, Antalya'daki teleferik faciasına ilişkin Emekli Pilot Turhan Özler'in A Haber'e bağlandığı yayını alıntılayarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden videolu bir paylaşımda bulundu. Personelin insan üstü bir gayret sarf ettiğini ve bu tür kazaların nadir olduğuna dikkat çeken Özler, "Dikkat edin helikoptere pilotumuz tam kontrol altında. Bu bir otomatik pilot değil, bu bir manuel ve bunu takdirle karşılıyorum, inanın ağlamak geliyor insanın içinden. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Buradaki tepe, yamaç rüzgarlarına karşı duruyorlar." dedi.
13 Nisan 2024
İlk eşi güzelliğiyle hayran bıraktı!
4 kız çocuğu babası olan Acun Ilıcalı Survivor 2024 All Star programıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Bir dönem Şeyma Subaşı ve Zeynap Yılmaz ile nikah masasına oturan Acun Ilıcalı şu sıralar Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte. 3 kere evliliğe 'evet' diyen Acun Ilıcalı'nın ilk eşi de son dönemlerde bir hayli merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'nın annesi güzelliği ile genç kızları geride bıraktı. İşte çiftin filmleri aratmayan ayrılık hikayesi ve Acun Ilıcalı'nın ilk eşi...
13 Nisan 2024
Kağıthane'de silahlı saldırı!
İstanbul Kağıthane'de aralarında husumet bulunan C.Ö. ile cadde üzerinde karşılaşan 3 kişi, silahla rast gele ateş etmeye başladı. Saldırıda C.Ö. ile birlikte 3'ü kadın 5 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan D.E. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
13 Nisan 2024
Fransa'dan skandal İsrail kararı!
Son dakika haberi! Fransa'da mahkeme, hükümetin İsrail'e silah sevkiyatının geçici olarak durdurulması için yapılan başvuruyu kabul etmedi. Uluslararası Af Örgütü ve Fransız İnsan Hakları Birliği, İsrail uluslararası yükümlüklerini yerine getirene kadar Fransa'nın bu ülkeye silah sevkiyatının askıya alınması için hafta başında mahkemeye başvurmuştu.