TIMELINE

12 Nisan 2024
Kırbaçlı saldırı
Suudi Arabistan Süper Kupası'nda Al Hilal'e yenilen Al Ittihad'da oynayan Abderrazak Hamdallah'a kırbaçla saldırıldı. Aldığı kırbaç darbesinin ardından Abderrazak Hamdallah çok sinirlenirken, Al Ittihad'da teknik heyet ve bazı futbolcular tribüne çıkmaya çalıştı.
11 Nisan 2024
UEFA Avrupa Ligi'nde büyük sürpriz!
UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları belli oldu. İngiliz devi Liverpool evinde büyük hüsrana uğrarken, Milli futbolcu Zeki Çelik'in 90. dakika forma giydiği maçta ise Roma, 17. dakikada Gianluca Mancini'nin attığı golle Milan'ı 1-0 mağlup etti.
11 Nisan 2024
Tanışma hikayelerine bakın!
Yıllardır yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi ile yıldızı parlayan Pınar Altuğ, kendisi gibi oyuncu Yağmur Atacan'la evliliğini mutlu bir şekilde sürdürüyor. Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, yaş farkı nedeniyle sık sık eleştirilseler de ünlü çift, mutluluklarıyla parmakla gösteriliyor. Peki 2008 yılında nikah masasına oturan çiftin tanışma hikayesini hiç merak ettiniz mi? İşte Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın tanışma hikayesi...
11 Nisan 2024
Otomatik silahlarla kahveyi bastılar
Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde motosikletle bir kahveye gelen kar maskeli 2 kişi, kahvenin içerisinde yarı otomatik silahla havaya doğru ateş etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
11 Nisan 2024
Türk Telekom
"Türk Telekom" haberi için lütfen tıklayın...
11 Nisan 2024
Ustaların sır gibi sakladığı yöntem
Lavabo tıkanıklığı, evlerde sıkça karşılaşılan ve oldukça can sıkıcı bir sorun olabilir. Ancak artık tıkanan lavaboyu açmak için etkili bir çözüm yöntemi bulundu. Uygulaması kolay olan bu yöntem sayesinde, lavabonuz ilk günkü haline dönecek ve tıkanıklık sorununa hızlıca veda edeceksiniz.
11 Nisan 2024
Sinop'ta zincirleme felaket
Sinop'ta 3 aracın karıştığı trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
11 Nisan 2024
PTT'den maaşını alanlara promosyon duyurusu!
Geçtiğimiz haftalarda yapılan güncellemelerle birlikte, kamu bankaları için en düşük promosyon tutarı 8 bin, en yüksek ise 12 bin lira olarak belirlenmişti. Özel bankalarda ise bu tutarlar son olarak 18 bin liraya kadar çıkarıldı. Ancak, dikkat çeken bir nokta var: Maaşını PTT aracılığıyla alan emekliler, bu avantajdan yararlanamıyor.
11 Nisan 2024
Annesi Esra Erol babası Ali Özbir!
ATV'de reytingleri altüst eden 'Esra Erol'da' programının sunucusu Esra Erol, 2010 yılında hayatını Ali Özbir ile birleştirdi. Esra Erol ve Ali Özbir'in bu mutlu evliliğinden 2011 tarihinde ilk çocukları İdris Ali, 2017'de ise Ömer dünyaya geldi. Bugün ünlü sunucu Esra Erol, 'My boys' yazarak çocuklarıyla fotoğrafını paylaştı. Esra Erol ve Ali Özbir çiftinin çocuklarını görenler gözlerine inanamadı. İşte İdris Ali ve Ömer'in son hali...
11 Nisan 2024
UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi!
Ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takım konumunda olan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda karşılaştı. UEFA ülke puanı sıralamasını oldukça yakından ilgilendiren karşılaşmada sarı lacivertliler sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Avrupa'da oynanan diğer maçlarla birlikte UEFA ülke puanı sırlaması da güncellendi. İşte yeni tablo...