TIMELINE

05 Nisan 2024
Atama kararları Resmi Gazete'de
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliğine Sedat Önal atandı. Birleşmiş Milletler Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız atandı.
05 Nisan 2024
Başakşehir'de 3 milyonluk soygun!
Başakşehir'de kuyumcuya gelen silahlı ve kar maskeli 4 kişi, dükkanın kepenklerini uzaktan kumandayla açarak, 3 milyon liralık soygun gerçekleştirdi. Soygun anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
04 Nisan 2024
Gerilim yükseliyor!
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ukrayna'ya yönelik desteğin "kaya gibi sağlam" olduğunu söyleyerek, "Ukrayna eninde sonunda NATO üyesi olacak." dedi. Açıklamalarında ardından Rusya'dan tepki gecikmedi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, "NATO, Rusya ile ilişkilerde soğuk savaş zihniyetine geri döndü" ifadesini kullandı.
04 Nisan 2024
Ardahan'da seçimler yenilenmeyecek
Ardahan'da Merkez İlçe Seçim Kurulunca alınan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yenilenmesine ilişkin karar, İl Seçim Kurulunca reddedildi. AK Parti'nin itirazını dün değerlendiren kurul, oy çokluğuyla seçimlerin yenilenmesine karar verdi. CHP, İl Seçim Kuruluna giderek karara itiraz etti. Seçimlerin yenilenme kararı, İl Seçim Kurulunca reddedildi. CHP'nin adayı ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, önümüzdeki günlerde mazbatasını alacağını söyledi.
04 Nisan 2024
Fenerbahçe Beko play-off'ları garantiledi
Barcelona'nın Maccabi Playtika Tel Aviv'i 92-89 yenmesiyle ilk 6'ya girmesi kesinleşen 20 galibiyete sahip Fenerbahçe Beko, normal sezonun bitimine iki hafta kala doğrudan play-off bileti aldı.
04 Nisan 2024
Yılmaz Erdoğan’ın annesine bakın!
Oyuncu, yönetmen ve senarist Yılmaz Erdoğan; Hazar Ergüçlü, Güven Kıraç, Selma Ergeç gibi isimlerle İnci Taneleri dizisinde izleyicinin karşısına çıktı. Azem Yücedağ karakterine hayat veren Yılmaz Erdoğan, İnci Taneleri dizisi sonrası sosyal medyanın en çok merak edilen isimlerinden olmayı başarıyor. Bugün yine özel hayatı merak konusu olan Yılmaz Erdoğan 12 yıl evli kalan Belçim Bilgin ile evli kalmıştı. Bu evlilikten Rodin adında çocuğu olan Yılmaz Erdoğan'ın annesi merak konusu oldu. İşte Rodin'in babaannesi, Yılmaz Erdoğan'ın annesi...
04 Nisan 2024
Türk Telekom
"Türk Telekom" haberi için lütfen tıklayın...
04 Nisan 2024
Yaşını duyan inanamadı
İngiltere'de yaşayan 111 yaşındaki John Tinniswood, 114 yaşındaki Venezuelalı Juan Vicente Perez Mora'nın hayatını kaybetmesiyle 'dünyanın en yaşlı erkeği' unvanını aldı. 1912 doğumlu Tinniswood, uzun ömrünün sırrını "her şeyi ölçülü yapmak" şeklinde özetledi.
04 Nisan 2024
Pınar Altuğ'un 30 yıl önceki haline bakın!
ATV ekranlarında bir dönem 7'den 70'e herkes tarafından sıkıca takip edilen Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olarak hafızalara kazınan başarılı oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ mesleğine manken olarak başlamıştı. Henüz lisedeyken mankenlik yapmaya başlamış ve 94 yılında katıldığı Miss Turkey ile güzelliği tescillenmişti. 12 Nisan 2008 yılında Yağmur Atacan ile nikah masasına oturan Pınar Altuğ, son olarak takipçilerini geçmişe güzellik kraliçesi olduğu yıllara götürdü. Kraliçe olduğu geceden fotoğraflarını paylaşan 19'luk Pınar Altuğ'a bakın...
04 Nisan 2024
Kanada'da camiye alçak saldırı
Kanada'nın Manitoba eyaletindeki Abu Bakr Al-Siddique Toplum Merkezi isimli camiye iki kişi tarafından alçakca saldırı düzenlendi. Bıçak ve baltalarla caminin kapısını tahrip eden iki saldırgan, zorla içeriye girmeye çalıştı. CTV News'e konuşan cami görevlisi Shaqir Shaikh, sabah 4.00 civarında birinin elinde balta, diğerinin ise bıçak bulunan iki kişinin camiye zorla girmeye çalıştığını söyledi.