TIMELINE

18 Nisan 2024
Survivor'da kim elendi?
17 Nisan tarihli Survivor All Star 2024 bölümünde eleme potasındaki yarışmacılar arasında yaşanan düello oldukça çekişmeli geçti. Yunus Emre ile Yaman, Özgür ile Batuhan eşleşti ve bu dört yarışmacı arasında bir eleme gerçekleşti. Peki, TV8 17 Nisan 2024 Survivor kim gitti, veda eden isim belli oldu mu? İşte elenen yarışmacı ve son bölümden detaylar…
18 Nisan 2024
Şampiyonlar Ligi nefes kesti
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçları nefes kesti. Manchester City'ye penaltı atışlarında 4-3 üstünlük sağlayan Real Madrid ile Arsenal'i evinde mağlup eden Bayern Münih yarı final biletini kaptı. İşte tüm detaylar...
18 Nisan 2024
Tokat gece yarısı peş peşe sallandı
Son dakika haberleri... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Tokat’ın Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini açıkladı. Vatandaşlar geceyi sokakta geçirirken Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde okulların bugün tatil edildiğini bildirdi.
17 Nisan 2024
Hassan, Türkiye'ye geliyor
Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti ile Türkiye’ye resmi ziyaret gerçekleştirecek.Görüşmelerde ikili münasebetlerin yanı sıra, güncel küresel ve bölgesel meseleler hakkında görüş alışverişte bulunulacak.
17 Nisan 2024
Osman Bey ve Konur Bey hesaplaşıyor!
‘Kuruluş Osman’ın nefesleri kesen 156. Bölümünde Osman Bey, kendisine ihanet eden ve altınlarını çalan Konur Bey’den hesap sordu. Osman Bey, bir kez daha hayal kırıklığına uğradığını şu sözlerle dile getirdi: "Ben sana bunu mu öğrettim? Ben sana rezilliği mi öğrettim? Senin açtığın yara hala sinemde… Seni ailemin içine soktum. Seni ordumun başına koydum! Sen ne ettin! Bana neden ihanet ettiğini söyleyeceksin!"
17 Nisan 2024
Orhan Bey ve Elçim Hatun’un dillere destan toyu!
‘Kuruluş Osman’ın nefesleri kesen 156. Bölümünde Orhan Bey ve Elçim Hatun’un düğünü bölüme damga vurdu. Osman Bey'in "Elçim kızım ve Orhan evladımın düğünü, bizim beyliğimizle Gündüz Bey'in beyliğini bir araya getirecektir. Rabbimden elbette dilerim ki aynı bağları diğer beyliklerle de yaşayalım. Yalnızca küffarla değil, birbirimize karşı da… Küffara karşı bir ve diri olalım isteriz! Şimdi evlatlarımızın nikâhına geçebiliriz." sözleriyle başlayan düğün toyu, Orhan Bey'in ve Elçim Hatun'un birbirlerini eş olarak kabul etmeleriyle devam etti.
17 Nisan 2024
Candaroğlu Ahmet Bey’in talihsiz sonu!
‘Kuruluş Osman’ın nefesleri kesen 156. Bölümünde Candaroğlu Ahmet Bey’in Tatar lideri Ulcay tarafından öldürülmesi çok konuşuldu. Kayı, Candaroğlu ve Germiyanoğlu Beylikleri arasında yaşanacaklar seyirci tarafından merak konusu oldu.
17 Nisan 2024
Biden'a soğuk duş!
Soykırımcı İsrail'e destek veren ABD Başkanı Joe Biden'a tepkiler yükselmeye devam ediyor. Biden'ın konuşma yapacağı binanın önünde toplanan yüzlerce gösterici, ellerinde Filistin bayrakları ve Gazze'ye destek mesajlarını içeren pankartlarla Filistin'e desteklerini ortaya koydu. "Filistin'e özgürlük", "Gazze'de hemen ateşkes" ve "soykırımcı Biden" gibi sloganlar atan göstericiler, Biden'ın İsrail'e askeri destek ve silah yardımını sonlandırması talebinde bulundu.
17 Nisan 2024
Herkes 'Nihat Doğan' olarak biliyordu!
Şarkıcı Nihat Doğan, İranlı bir hayranı olan Arezoo Gharlar ile ani bir kararla nikah masasına oturmuştu. Seda Sayan'la magazin gündemini sallayan ilişkilerinin ardından Nihat Doğan hala yakından takip edilen bir isim. Taklitleriyle sosyal medyada ilgi çeken Nihat Doğan'ın gerçek ismi bambaşka çıktı. İşte Nihat Doğan olarak tanıdığımız Seda Sayan'ın eski sevgilisinin gerçek ismi...
17 Nisan 2024
Sevgilisini ilk defa paylaştı!
Gökhan Alkan ile uzun bir süre aşk yaşayan Nesrin Cavadzade'in adı Üç Kuruş dizisindeki rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu ile anılıyordu. Nesrin Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı videoyla birlikte aşk dedikoduları ilk günkü kadar tazeye Uraz'dan beklenmedik paylaşım geldi. Söylentilere son noktayı koyan Kaygılaroğlu'nun ilk defa paylaştığı sevgilisi bakın kim çıktı...