TIMELINE

13 Nisan 2024
Ege Denizi'nde korkutan deprem!
Son dakika haberleri... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
13 Nisan 2024
Herkes İdo olarak biliyordu!
Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğlu olan müzisyen İdo Tatlıses'in gerçek isminin İdo olmadığı ortaya çıktı. 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturan İdo Tatlıses, ikiz bebekleriyle hayranlarını ve ailesini sevindirdi. Magazin gündeminin sıkı takip ettiği çift hakkında şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. Meğer İbrahim Tatlıses ve Derya Tunalı'nın oğlunun gerçek ismi İDO değilmiş! İşte İdo Tatlıses olarak tanıdığımız Yasemin Şefkatli'nin eşinin gerçek ismi...
13 Nisan 2024
Yüksekova'da gizemli ışık
Türkiye’nin farklı şehirlerinde ve birçok ülkede görülen ismi bilinmeyen gizemli ışık, akşam saatlerinde Yüksekova semalarında da ortaya çıktı. Kısa süre havada kalan ışık daha sonra gözden kayboldu.
13 Nisan 2024
Rusya'dan füze denemesi
Orta Doğu'daki gerilim her geçen saniye yükselmeye devam ederken, Rusya'dan ilginç bir hamle geldi. Rusya Savunma Bakanlığı, Kapustin Yar Test Sahasında mobil kara tabanlı füze sisteminin kıtalararası balistik füzesinin başarıyla test edildiğini açıkladı.
13 Nisan 2024
IMF'nin yeni başkanı belli oldu
IMF'den yapılan açıklamada, İcra Direktörleri Kurulu'nun 1 Ekim itibarıyla ikinci 5 yıllık dönemde IMF başkanlığı görevini yürütmesi için Georgieva'yı seçtiği bildirildi. Kararın oy birliğiyle alındığı belirtilen açıklamada, Georgieva'nın görev süresi boyunca bir dizi büyük küresel şokla başa çıkmadaki "güçlü ve çevik" liderliğinin takdir edildiği kaydedildi.
12 Nisan 2024
İsrailli akademisyene protesto
Avustralya'da Filistin'e destek veren grubun gösterisi sonucu İsrailli Profesör Tal Shima'nın Melbourne Üniversitesinde yapacağı konuşma iptal edildi.
12 Nisan 2024
Menajerlere servet ödediler
İngiltere Premier Lig'de mücadele eden takımlar, transfer yaparken ve sözleşme yenilerken futbolcu menajerlerine toplam 409,5 milyon sterlin ödeme yaptı.
12 Nisan 2024
Bomba ihbarı seferi iptal ettirdi
Son dakika haberleri... Türk Hava Yolları'nın Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı. Uçak Romanya'nın başkenti Bükreş'e acil iniş yaptı. Romanya polisi uçakta arama yapıyor.
12 Nisan 2024
Renault ve Nissan NİSAN kampanyasını duyurdu! Sıfır otomobilde bahar şimdi başladı
2024 Nisan ayı, otomobil tutkunları için harika fırsatları beraberinde getiriyor. Renault ve Nissan, müşterilerine yepyeni araçlarında büyük avantajlar sunuyor. Takas desteği, nakit indirimleri ve düşük faizli kredi seçenekleriyle herkesin ihtiyacına uygun bir çözüm bulmak mümkün. İşte Renault ve Nissan'ın Nisan ayına özel kampanyalarının detayları...
12 Nisan 2024
Norveç'ten sınır dışı edildi
Norveç'te iltica talebi kabul edilmeyen ve 2 hafta hapis yatan Kur'an-ı Kerim yakma provokatörü Salwan Momika, İsveç polisine teslim edildi.