TIMELINE

24 Nisan 2024
Morutan'dan kötü haber!
Son dakika haberi! MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan ZTK yarı final ilk maçında sakatlanarak oyundan çıkan Olimpiu Morutan'ın aşil tendonunun koptuğu açıklandı.
24 Nisan 2024
Düşman Gazze'de sıkışıp kaldı!
Son dakika haberi! Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde, katil İsrail'in Gazze'ye açtığı savaşın 200. gününde bir video yayınladı. Ubeyde, "Düşman, Gazze'de sıkışıp kaldı." dedi. İsrail'in dünyayı, tüm direniş gruplarını ortadan kaldırdıklarına ikna etmeye çalıştığını ve bunun büyük bir yalan olduğunu belirten Ebu Ubeyde, "İşgalciler topraklarımızda olduğu sürece saldırılarımızı ve direnişimizi sürdüreceğiz. Aksa Tufanı'ndan 200 gün sonra, suçlu düşman hala imajını düzeltmeye çalışıyor." diye konuştu. Hamas'ın elindeki İsrailli esirlerle ilgili de konuşan Ebu Ubeyde, "Esirlerin aileleri, faşist hükümetlerinin kendilerine karşı bir felaket gerçekleştirdiğini iş işten geçtikten sonra anlayacak ve bunun acısını da kendileri çekecek." dedi.
23 Nisan 2024
Kapatma davası kaçınılmaz olur!
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "DEM Parti'de siyaset yapanlar öncelikle kendilerine oy verenlere saygı duyması ve bu ülkenin huzurunu, birlik ve beraberliğini bozmak isteyen terör örgütlerine karşı da mesafe koyması gerekir. Koymadığı taktirde de demokratik hukuk devletinde yetkili makamlar devreye girer" dedi.
23 Nisan 2024
ABD Tok katil oğlunu iade edecek mi?
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM'nin açılışının 104. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM Tören Salonu'nda düzenlenen resepsiyonda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Adalet Bakanı Tunç, bir soru üzerine, İstanbul Eyüpsultan'da 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan ve annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan Timur Cihantimur ile ilgili ABD adli makamlarıyla yapılan yazışmaların tamamlandığını söyledi. Tunç, "Dosyada da herhangi bir eksiklik yok. Onların vereceği kararı bekliyoruz. Olumlu neticelendirileceğini tahmin ediyoruz." ifadelerini kullandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "DEM Parti'ye kapatma davası açılması" çağrısıyla ilgili soru üzerine Tunç, "Eğer hukukta bir suç işlenmişse, bir Anayasa, kanun ihlali varsa orada yetkili makamlar devreye girer, gereğini yapar." dedi.
23 Nisan 2024
Final bileti İstanbul'da!
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Emre Belözoğlu'nun ekibi A.Gücü ile Serdar Topraktepe'nin yönetimindeki Beşiktaş, Eryman Stadyumu'nda golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekip, siyah-beyazlı rakibine oranla daha baskılı ve istekli oynadı. Başkent temsilcisi Ali Sowe ile fileleri havalandırsa da, gol VAR kontrolü sonrası iptal edildi. Sakatların fazlalığı nedeniyle Ankara deplasmanına 5 eksikle gelen Kara Kartallar, ilk 45 dakikalık bölümde rakip kalede tehlikeli olamadı
23 Nisan 2024
Demet Akalın ve Okan Kurt aşka geldi!
Şarkıcı Demet Akalın, 2012 yılında Okan Kurt ile evlenmişti. Ancak çift 2018 yılında boşanmıştı. 6 yıl evli kaldığı eski eşiyle yeniden evlenip evlenmeyeceği konusunda çok net konuşan Akalın, ''Bana bir daha evlilik falan demeyin. Evliyiz işte adamla. Canımı mı istiyorsunuz? Benim hayat arkadaşım, kıymetlim'' demişti. Bugün ikili yine aşklarını gözler önüne serdi. Demet Akalın'ın doğum gününde romantik dans eden ikilinin o halleri magazin gündeminden tam not aldı. İşte Okan Kurt ve Demet Akalın'ın dansı...
23 Nisan 2024
X'e yeni yaptırım yolda!
Son dakika haberi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Kalkınma Yolu'nu Irak ve Türkiye olarak şu ana kadar ikili götürüyorduk. Son birkaç günde Irak ve bizim gayretimizle 4'lü mutabakat imzaladık. Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar'ı da işin içine kattık. İki aylık bir zaman diliminde 4'lü bakanlar zirvesi yapacağız." dedi. Uraloğlu, "X hala Türkiye'ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devem ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Devamı da gündemimizde" dedi.
23 Nisan 2024
Entelektüel Ne Demek? Entelektüel Kelimesi TDK Sözlük Anlamı Nedir?
Entelektüel kelimesi, özellikle sosyal medya ve medya mecralarında sıkça kullanılan bir terimdir. Toplumsal konularda fikir üreten, eleştiren ve tartışan kişiler genellikle entelektüel olarak nitelendirilir. Peki, entelektüel ne demek? İşte detaylar...
23 Nisan 2024
Bakan Tekin tarihi duyurdu
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü nedeniyle Meclis Tören Salonunda verilen resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin "Atama sayılarını Hazine ve Maliye Bakanımızla birlikte önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız." dedi.
23 Nisan 2024
Efsane fiber
"Efsane fiber" haberi için lütfen tıklayın...