TIMELINE

10 Nisan 2024
Sakarya'da aile faciası
Sakarya'da aile faciası: Büyük oğul üvey annesini ve öz babasını, küçük kardeş ise ağabeyini öldürdü Mal varlığı sebebi ile çıkan kavga, aynı aileden 3 kişinin canını aldı Onlardan geriye aile fotoğrafları kaldı.
10 Nisan 2024
Yunanistan'a 'Deniz Parkı' tepkisi
Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan’ın Ege Denizi’nde ilan edeceğini duyurduğu ‘Deniz Parkı’ duyurusuyla ilgili, "Yunanistan’ın, Ege sorunları bağlamında öteden beri hemen her platformdan istifade etme çabası içinde olduğu bilinmektedir. İlişkilerimizde son dönemde görülen yumuşamaya rağmen, Yunanistan’ın bu defa da çevreyle ilgili hususları istismar ettiği görülmektedir" açıklamasını yaptı.
09 Nisan 2024
Türkiye'den 'etkileyici büyüme'
Uluslararası Para Fonu (IMF), G20'nin gelişmekte olan piyasa ekonomilerindeki şokların küresel ekonomiyi giderek daha fazla etkilediğini bildirdi. Raporda, 20 yılı aşkın süredir kaydettikleri yıllık ortalama yüzde 6'lık "etkileyici büyümenin" ardından Türkiye'nin de aralarında bulunduğu G20'nin gelişmekte olan piyasa ekonomilerinin artık küresel ekonomik aktivitenin yaklaşık yüzde 30'unu ve küresel ticaretin yaklaşık 4'te 1'ini oluşturduğu belirtildi.
09 Nisan 2024
ABD'den skandal savunma
Soykırımcı İsrail'in destekçisi ABD'den kan donduran skandal. ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail'in Gazze'de binlerce sivili öldürmesinin ve bölgeye gıda girişini engellemesinin "soykırım suçu teşkil etmediğini" savundu.
09 Nisan 2024
Horlamayı bıçak gibi kesen formül: Meğer çözümü çok kolaymış
Uyku kalitesini önemli ölçüde etkileyen horlama sorununa çözüm bulundu! Son araştırmalar, tek bir fincanın bile horlamayı durdurabileceğini gösteriyor. Evde bulunan malzemelerle kolayca hazırlanabilen bu formül, birçok kişinin uzun süredir çektiği horlama sıkıntısına son verebilir.
09 Nisan 2024
Türk Telekom
"Türk Telekom" haberi için lütfen tıklayın...
09 Nisan 2024
DEAŞ'tan Şampiyonlar Ligi için kanlı tehdit
Terör örgütü DEAŞ, Şampiyonlar Ligi'ndeki çeyrek final maçları öncesi saldırı tehdidi yaptı. Örgüt; İngiltere'den Emirates, Fransa'dan Parc de Prince ve İspanya'dan Metropolitan Arena ile Santiago Bernabeu stadyumlarına 'Hepsini öldür' ifadeleriyle terör tehdidinde bulundu.
09 Nisan 2024
7 günde 5 kilo verdiren Hande Erçel diyeti!
Ünlü oyuncu Hande Erçel, son zamanlarda Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişki ile adından sıkça söz ettiriyor. Fit görüntüsüyle dedikkat çeken Erçel, geçtiğimiz senelerde yaptığı zayıflama açıklamasıyla hayranlarını şaşırtmıştı. İddiaya göre, Erçel'in sadece bir haftada tam 5 kilo vermesini sağlayan bir diyet programı uyguladığı ortaya çıktı. İşte Hande Erçel'in zayıflama sırları...
09 Nisan 2024
Bakan Bolat'tan önemli açıklamalar
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulunuyor. Bolat, "Dünyada Türkiye, İsrail'e ilk ambargoyu uygulayan ülke oldu. Filistin ile yaptığımız ticaret İsrail limanları üzerinden gerçekleşiyor. İsrail'in Türkiye'nin yardım çalışmalarına karşılık vermemesi bizim açımızdan sabır taşını çatlattı. En son Ürdün üzerinden havadan yardım girişimimize engel olundu. Uluslararası kamuoyuna bir işaret fişeği olması amacıyla bizden İsrail'e giden ihracatı özellikle önemli kalemlere geçici olarak sınırlandırma getirdik. Bunu yaparken herhangi bir kaybı önemsemedik" ifadelerini kullandı.
09 Nisan 2024
Erken final nefesleri kesti
Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında Real Madrid, İngiliz devi Manchester City’i konuk etti. Nefes kesen maçta 6 gol atılırken, kazanan çıkmadı. Öte yandan Günün diğer maçında İngiltere temsilcisi Arsenal, Almanya'nın Bayern Münih takımını ağırladı. Londra'daki mücadele kazanan çıkmadı. İşte maçta yaşananlar...