TIMELINE

20 Nisan 2024
Yıllarca Seda Sayan olarak bilmişiz!
61 yaşındaki Seda Sayan geçirdiği estetik operasyonlar ve kullandığı filtrelerle sosyal medyada zaman zaman alay konusu olsa da yakından takip edilmeye devam ediyor. 'Çorap kadın' olarak hafızalara kazınan Seda Sayan son dönemlerde eşi Çağlar Ökten ile boşanma haberleriyle magazin gündemine gelmişti. Hayatı oldukça merak edilen Seda Sayan'ın hakkında çıkan bir gerçek duyanları şaşırttı. Meğer yıllarca 'Seda Sayan' olarak bildiğimiz ismi gerçek değilmiş. İşte Seda Sayan'ın herkesi şoke eden gerçek ismi...
20 Nisan 2024
50 yıllık hayat arkadaşını kaybetmişti!
"Bay Sinema" lakabıyla anılan Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti. 'Bay Sinema' lakabıyla tanıdığımız Türker İnanoğlu 50 yıl boyunca eşi usta oyuncu Gülşen Bubikoğlu ile aynı yastığa baş koymuştu. Cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamayan Bubikoğlu'ndan acı dolu paylaşım geldi. Kaybettiği eşi Türker İnanoğlu ile dans ettikleri fotoğrafı paylaşan Gülşen Bubikoğlu'nun altına düştüğü not herkesi duygulandırdı. İşte Gülşen Bubikoğlu'nun o paylaşımı...
20 Nisan 2024
Adile Naşit'in yeğeni ortaya çıktı
Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Adile Naşit'in hayatını araştıranlar şoke eden bir gerçekle karşılaştı. Daha önce sayısız filmde 7'den 70'e herkesin yüzünü güldüren Adile Naşit'in yeğeni de çok ünlü bir sanatçı çıktı. Son olarak hayatının film olacağı duyurulan Adile Naşit'in yeğeni Yargı dizisinden çıktı! İşte Hababam Sınıfı'nın Hafize Ana'sı Adile Naşit'in yeğeni...
20 Nisan 2024
Haşdi Şabi karargahına saldırı
Son dakika haberleri... Irak yönetimi, Babil'de Haşdi Şabi'nin içinde bulunduğu karargahdaki patlamada çıkan yangından dolayı 1 Haşdi Şabi mensubunun öldüğünü, aralarında ordu mensuplarının da bulunduğu 8 askerin de yaralandığını duyurdu. ABD Merkez Kuvvetleri Komutanlığı (CENTCOM), saldırı düzenledikleri yönündeki haberleri ise yalanlanmıştı.
20 Nisan 2024
Beşiktaş'ın yeni teknik direktör olacak?
Ankaragücü maçı sonrası kameraların karşısına geçen Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar yeni teknik direktöre ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.Uçar, “Birçok hocanın adı geçiyor ama şu ana kadar resmi bir görüşme olmadı. Ama mutlaka görüşmeler başlayacak. İyi niyetli olarak teknik adamlar önümüzdeki sezonun planlamasını yaparlar. Yönetimler ve futbolcular hepsi yapar ama skorlar kötü gittiğinde o zaman çok farklı şeyler yapılmak zorunda kalınıyor. Hocamız tabii ki bunun hazırlığını yaptı ama ne yazık ki önümüzdeki sezon yeni bir hocayla başlayacağız” dedi.
19 Nisan 2024
İstanbul Havalimanı'na yeni CEO
Türkiye'nin Dünya’ya açılan kapısı olan ve Avrupa’nın en yoğun havalimanı olma unvanını elinde bulunduran İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA CEO’luğuna daha önce bu görevi vekaleten yürüten Selahattin Bilgen atandı.
19 Nisan 2024
Sudani'den Başkan Erdoğan açıklaması
Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin flaş açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın Irak'a yapacağı ziyaretin "gelir geçer türden bir ziyaret" olmayacağını belirterek, iki ülke arasında meselelere karşı çözüm iradesinin bulunduğunu söyledi.
19 Nisan 2024
Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo gelişmesi! Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı! 3. sezonda Settar Tanrıöğen...
Başrol oyuncusu Settar Tanrıöğen'in sağlık sorunları nedeniyle "Kızılcık Şerbeti" dizisinden ayrılmak zorunda kalmasının ardından, yerine Ahmet Mümtaz Taylan'ın katılmasıyla dizide büyük bir değişim yaşandı. Ancak merakla beklenen soru, Settar Tanrıöğen'in geri dönüp dönmeyeceği hala cevapsız kalmıştı.
19 Nisan 2024
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli
Son dakika haberleri...Gazze'ye yardım ulaştırılması için 3 bin 774 ton insani yardım malzemesiyle Türkiye'den uğurlanan "9. İyilik Gemisi" Mısır’ın El Ariş Limanı’na ulaştı. Gemiye yanaşan vinç, 227 bin 63 gıda paketi, 869 ton un, 14 bin 700 bebek bezi, 2 bin uyku tulumu ve 400 ton muhtelif malzemenin bir kısmını rıhtıma indirmeye başladı.
19 Nisan 2024
Aft yaralarını geçiren tek yöntem! Ağızdaki yaraları 30 dakikada geçirecek
Ağız mukozasında meydana gelen yaralar, çoğu insan için oldukça rahatsız edici olabilir. Bu yaralar, sıcak, baharatlı veya asitli yiyeceklerle temas ettiğinde ağrılı bir deneyim yaşatabilir. Ayrıca yara bölgesine gelen tükürük veya diğer maddeler de acıyı artırabilir. Bu durum genellikle birkaç gün içinde iyileşir, ancak bu süre zarfında acıyı azaltmak için bazı yöntemler denenebilir. İşte ağız yaralarına iyi gelecek o yöntem...