TIMELINE

23 Nisan 2024
Erdoğan yurda döndü
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Irak temaslarını tamamlayarak Ankara'ya geldi. Bağdat'ta Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid ve Irak Başbakanı Sudani ile görüşen Erdoğan, Erbil'de ise Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ve Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkanı Mesut Barzani ile görüştü.
23 Nisan 2024
Biseksüel Ne Demek? Biseksüel Kelimesi TDK Sözlük Anlamı Nedir?
Toplumun farklı kesimlerini etkileyen bir konu olan biseksüellik, cinsel yönelim alanında kullanılan kelimeler arasında yer alıyor. Peki, biseksüel ne demek? İşte detaylar...
23 Nisan 2024
Şanlıurfa'da can pazarı!
Son dakika haberi! Şanlıurfa'da iki aracın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin daha hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
23 Nisan 2024
Bakire Ne Demek? Bakire Kelimesi TDK Sözlük Anlamı Nedir?
Cinsellik ve cinsel kimliklerle ilgili bazı kavramlar merak ediliyor."Bakire" terimi de özellikle araştırılan kelimeler arasında yer alıyor. Peki bakire ne demek? İşte detaylar...
23 Nisan 2024
Hepimizin mutfağında var...
Nem ve kir birikimiyle kararan ve küflenme eğiliminde olan derz aralarını temizlemek, çoğu ev sahibinin karşılaştığı zorlu bir iş. Ancak, derz aralarını beyazlatmanın etkili bir yöntemi var! İşte derz aralarını beyazlatmanın formülü...
22 Nisan 2024
Penaltı kararı doğru mu?
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasındaki EMS Yapı Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması 2-2 tamamlandı. Bu sonuçla şampiyonluk yarışında haftaya lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde başlayan Fenerbahçe, sarı-kırmızılıların kazandığı haftada rakibinin 4 puan gerisine düştü. Karşılaşmaya Sivasspor'un kazandığı penaltı pozisyonu damga vurdu. Usta spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'da şampiyonluk yarışını ve penaltı pozisyonuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Toroğlu, "Lig bitti abi, Galatasaray'ın şampiyonluğu hayırlı olsun." dedi. Peki, Sivasspor lehine VAR'ın verdiği penaltı kararı doğru mu? İşte Toroğlu'nun açıklamaları.
22 Nisan 2024
Çalhanoğlu'ndan bir ilk!
Son dakika haberi! İtalya Serie A sezonun bitimine 5 hafta kala A Milli Takımımızın yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, ezeli rakibi Milan'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu resmen ilan etti. Çalhanoğlu böylece Serie A'da ilk şampiyonluğunu kazandı. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, İtalya Serie A'da bu sezon Inter formasıyla 29 maça çıktı. Bu karşılaşmaların tamamına ilk 11'de başlayan 30 yaşındaki futbolcu, 11 gol ve 3 asistlik performansıyla şampiyonlukta önemli rol oynadı.
22 Nisan 2024
Bulan servet sahibi olacak!
Yer kabuğunun derinliklerinde, doğal etkenlerin etkisiyle oluşan nadir madenler, dünya ekonomisinde önemli bir yer tutuyor. Altın ve gümüş gibi bilinen yatırım araçlarının yanı sıra, az bilinen ancak büyük değere sahip diğer madenler de var. Büyük araştırmalar ve çalışmalar sonucunda elde edilen bu mineraller, çıkartılmaları zor olsa da büyük kazanç vaat ediyor.
22 Nisan 2024
Komşu ile güven zirvesi
Son dakika haberi! Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ile Yunanistan arasında Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "İki taraf, 2024 yılı boyunca daha önce mutabık kalınan Güven Artırıcı Önlemleri yeniden değerlendirerek, 2025 yılı uygulama planını ele almıştır. Toplantı olumlu bir havada gerçekleştirilmiştir" denildi.
22 Nisan 2024
Türkiye ile ABD kritik temas
Türk ve ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından Terörle Mücadele İstişareleri Ankara'da yapıldı. Dışişleri Bakanlığında ilgili Türk ve ABD kurumlarının da katılımıyla düzenlenen toplantıda, PKK/YPG/PYD, DHKP/C, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri de dahil olmak üzere, ulusal güvenlikle bağlantılı birçok konu ele alındı.