TIMELINE

06 Nisan 2024
Annesi Yeşilçam yıldızı çıktı!
Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile bundan 13 yıl önce nikah masasına oturdu. Korel'in oyuncu Halit Ergenç ile mutlu evliliğinden Ali, Han, Leyla adında üç çocuğu dünyaya geldi. Son dönemde dijital platformda yayınlanan projesi için imaj değiştiren Bergüzar Korel, yakın arkadaşı Esra Erol'a benzerliğiyle dikkatleri üstüne çekmişti. Şimdi de güzel oyuncunun hem annesi hem de babasının Yeşilçam yıldızı çıktığını duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hatta Bergüzar Korel'İn annesi hem kızı hem de damadı Halit Ergenç ile aynı dizide rol almış. İşte Bergüzar Korel'in annesi...
06 Nisan 2024
Katil İsrail'den alçak saldırı
Katil İsrail polisi, Kadir Gecesi'nde işgal altındaki Doğu Kudüs'teki Mescid-i Aksa yakınlarında akşam ve teravih namazlarını kılan çok sayıda Filistinliye saldırdı.
06 Nisan 2024
DEM'li isim terörist cenazesinde görüldü
DEM Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Tunceli'de terör örgütü PKK'ya karşı gerçekleştirilen operasyonlar sırasında ölü ele geçirilen, terör örgütünün sözde komutanlarından "Eddesa Cejna" kod adlı Ece Yılmaz isimli teröristin cenazesini taşırken görüntülendi.
05 Nisan 2024
Vize muafiyeti kaldırıldı
Son dakika haberleri... Tacikistan vatandaşlarına uygulanan vize muafiyeti kaldırıldı.Böylelikle Tacikistan vatandaşları Türkiye'ye seyahat etmeleri halinde vize başvurusunda bulunmak zorunda kalacaklar.
05 Nisan 2024
Atama kararları Resmi Gazete'de
Son dakika haberleri... Bazı kurum ile kuruluşlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
05 Nisan 2024
Kur Korumalı Mevduat'ta tarih uzatıldı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ'de yaptığı değişiklikleri içeren tebliğler Resmi Gazete'de yayımlandı.
05 Nisan 2024
Yufkasız, fırınsız 15 dakikalık BÖREK TARİFİ!
Kahvaltı sofralarına veya sahurda sofralarınıza lezzet katmak istiyorsanız, yufkasız tava böreği tarifi tam da aradığınız tarif olabilir. Evde bulunan malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarif, sizi hem zaman hem de yufka arayışından kurtaracak. İşte pratik ve lezzetli tava böreği tarifi...
05 Nisan 2024
Türk derbisinde kazanan Anadolu Efes
Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 33. haftasındaki Türk derbisinde Anadolu Efes, konuk olduğu Fenerbahçe Beko'yu 82-80 yendi. Müsabakayı, Fenerbahçe futbol takımının kalecisi Dominik Livakovic ve dünyaca ünlü İtalyan defans oyuncusu Leonardo Bonucci de salonda takip etti.
05 Nisan 2024
Çatışmaların gerisinde sömürü düzeni var!
Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Büyük Finali'ne katıldı. İslam coğrafyalarında yaşanan insani sorunlara değinen Başkan Erdoğan, "Müslümanlar olarak bugün Kur'an'ın rehberliğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz." dedi. Batı'nın sömürü düzenini devam ettirmek için planlar yaptığı belirten Erdoğan, "Bakınız çok açık söylüyorum bugün Suriye'yi, Yemen'i, Libya'yı, Sudan'ı, Filistin ve daha nice İslam toprağını kana bu çatışmaların gerilimlerin zulümlerin gerisinde bu sömürü düzenini devam ettirme planları vardır." ifadelerini kullandı.
05 Nisan 2024
Kurtlar Vadisi’nin oyuncuları bakın aslen nereli çıktı!
Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Erhan Ufak, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Oktay Kaynarca gibi birçok ünlü ismi bir araya getiren Kurtlar Vadisi dizisi Polat Alemdar, Güllü Erhan, Laz Ziya, Memati, Abdülhey, Mehmet Karahanlı, Kılıç, Deve Tuncay gibi karakterleriyle yıllar geçse de hafızlardaki yerini korumaya devam ediyor. Son günlerde yine gündeme gelen Kurtlar Vadisi oyuncularının memleketi büyük merak konusu oldu. Bakın Kurtlar Vadisi’nin oyuncuları nereli çıktı…