TIMELINE

17 Nisan 2024
Filistin'in BM'ye tam üyeliği oylamada
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Filistin'in BM'ye tam üyeliğine ilişkin karar tasarısı oylanacak. Tasarının 18 Nisan'da BMGK'de düzenlenecek bakanlar düzeyindeki Filistin toplantısında oylanması bekleniyor.
16 Nisan 2024
Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem!
Son dakika haberleri... AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedilirken derinliği ise 9.28 kilometre olarak ölçüldü.
16 Nisan 2024
FETÖ'den aranan emniyet müdürü yakalandı
FETÖ terör örgütü üyesi olma suçundan aranan 1. sınıf emniyet müdürü Hasan Hüseyin Şahinkaya, Muğla'nın Fethiye ilçesinde noterde işlem yaparken yakalandı. Adliyeye sevk edilen Şahinkaya tutuklandı.
16 Nisan 2024
Biri 8 kez bıçakladı diğeri ateş etti
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sanayi esnafının yol verme kavgasında taraflardan birisinin 8 kez bıçakladığı yaralıya, yanındaki diğer şahıs da tabancayla ateş etti. Mermilerin isabet etmediği yaralı, hastaneye kaldırıldı.
16 Nisan 2024
8. ve 12. sınıf ortak sınavları ne zaman 2024?
Tatilin ardından okulların açılmasıyla birlikte öğrenciler ve veliler, 2. dönem 2. yazılı sınav tarihlerini öğrenmek için heyecanla bekliyorlardı. Milli Eğitim Bakanlığı, bu bekleyişi sona erdirdi ve yeni sınav tarihlerini duyurdu. Peki, 8. ve 12. sınıf ortak sınavları ne zaman? 2. dönem 2. yazılıları ne zaman yapılacak? İşte merak edilen tarihler haberimizde...
16 Nisan 2024
Eşi Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu
Hülya Koçyiğit, Yeşilçam'ın önemli isimlerinden biri olarak sadece sanat kariyeriyle değil, aynı zamanda uzun ve mutlu bir evliliğiyle de tanınıyor. 76 yaşında olan Koçyiğit, Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Selim Soydan ile geçirdiği 56 yıllık evliliğiyle de parmakla gösterilmeye devam ediyor. Hülya Koçyiğit, 1968 yılında nikah masasına oturduğu eşi Selim Soydan ile tanışma hikayelerini bakın nasıl anlatmıştı...
16 Nisan 2024
400 bin TL - 2 milyon TL taşıt kredisi paketi!
Otomobil almak isteyenler için taşıt kredisi imkanları oldukça önemli bir rol oynar. Bu dönemde, Halkbank'ın sunduğu taşıt kredisi olanakları da dikkat çekiyor. Özellikle 400.000 TL gibi yüksek bir tutarda taşıt kredisi kullanacaklar için Halkbank'ın faiz oranları ve vade seçenekleri büyük önem taşıyor. İşte, Halkbank'ın taşıt kredisi ve diğer bankaların imkanlarıyla ilgili merak edilenler...
16 Nisan 2024
Öğretmen ataması müjdesi!
Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrasında ulusa seslendi. Konuşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, Irak'a düzenleyeceği ziyarete ilişkin bilgi verdi. "Irak ziyaretinde çok sayıda anlaşma imzalayabilirim" diyen Erdoğan, "Türkiye-Irak ilişkilerini farklı bir zemine oturtacağız. Erbil'i de ziyaret edebilirim" ifadelerini kullandı. Öğretmen ataması müjdesi veren Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." dedi. Öte yandan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kendisinden randevu talebine "Kapımız açık" şeklinde konuştu.
16 Nisan 2024
Bizans dönemine ait 22 sikke bulundu
Hatay'ın Antakya ilçesinde bir vatandaş, kendi arazisinde Bizans Dönemine ait olduğu değerlendirilen 22 sikke buldu.
16 Nisan 2024
24 ayda 35 kilo verdi; 48'lik Zuhal Topal'ın jet gibi kilo eriten diyeti! "Her akşam 1 tatlı kaşığı..."
Ünlü sunucu Zuhal Topal, tam 35 kilo vererek adeta bambaşka birine dönüştü. Zayıflama sürecinde kızı Lina'nın doğumuyla birlikte kilolarının bir kısmını doğal yollarla veren Topal, geri kalan kısmını ise doktor kontrolünde diyet yaparak kaybetti.